Вчора, 11 грудня 2018 року, відбулась чергова зустріч комітету провайдерів «зелених» послуг який був створений та функціонує при Волинській ТПП. Такі зустрічі вже стали доброю традицією, адже дають можливість обговорити поточні робочі питання та поділитися ініціативами стосовно подальшого розвитку та впровадження зелених ідей.

Було презентовано он-лайн ресурс www.green.vcci.com.ua з послугами комітету. Це платформа фахових рішень, яка об’єднує експертів, фахівців, підприємства, що працюють в сфері надання екологічних послуг, енергоефективних технологій, енергозбереження, поводження з відходами тощо.

«Цікаво – це не зовсім влучно підібране слово. Гіперцікаво!!!» Так голова комітету провайдерів, і по сумісництву керівник підприємства SETech: спеціалізовані енергетичні технології Роман Михальчук описав свої враження від навчальної поїздки в Німеччину в рамках програми “Fіt for Partnership with Germany”, де він перебував з 29 жовтня по 23 листопада. За словами Романа вже опрацьовуються бізнес-пропозиції по дистриб’юції німецького товару в Україні, зокрема кабелів, колекторів та сонячних панелей.

Ще однією доброю традицією стало поповнення комітету новими членами, тож і цього разу до нас доєднався новий учасник – проект WORK POINT. Його керівник Віталій Оксенюк розповів про послуги які надає компанія, а саме впровадження практик бережливого виробництва (Lean production) на підприємствах. Це підхід до управління організацією, спрямований на підвищення якості роботи за рахунок скорочення втрат.

А насамкінець наголосимо що комітет відкритий до співпраці тож запрошуємо до нас активних учасників ринку «зелених» послуг та товарів! Зелено світло нашим планам!