Запрошуємо Вас до міжнародного виставкового центру PTAK WARSAW EXPO (м. Варшава, Польща) з метою відвідати виставку:

«ЦЕНТРАЛЬНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ВИСТАВКА 2019»

– це демонстрація найширшого асортименту с/г техніки, засобів для сільськогосподарського виробництва і продуктів харчування.

Тема цьогорічного ярмарку – “Ферма для майбутнього – сучасні технології”.

На виставці будуть представлені 6 тематичних секторів:

1. Експозиція сільськогосподарських тварин – 
у співпраці з ключовими асоціаціями селекціонерів тваринників великої рогатої худоби, коней, овець і альпак, а також домашньої птиці.

2. Засоби для сільськогосподарського виробництва – 
добрива, засоби захисту рослин, промислові корми і кваліфікований насіннєвий матеріал.

3. Виставка якісних харчових продуктів
У співпраці з провідними організаціями і самоврядними органами с/г виробників, а також приватними підприємцями буде організований Сектор просування ключових польських агропродовольчих галузей (в тому числі такі сектори: як молочний, овочі і фрукти, гриби, свинина, яловичина, домашня птиця, баранина, а також інших харчові продукти).

4. Сільськогосподарська техніка
Виставка надасть можливість ознайомитися з найсучаснішими машинами і устаткуванням, що використовуються в с/г, садівництві, а також в тваринництві і рослинному виробництві: трактори, комбайни, плуги, сівалки, розкидачі добрив, польові та садові обприскувачі, комунальні машини, дробильні установки, фуражні вози, розкидачі гною, обмотувальники рулонів, січкарні і пресувальні установки, обладнання для корівників, свинарників.

5. Розумна ферма майбутнього
Демонстрація інноваційних технологій на базі двох невеликих ферм, що спеціалізуються на тваринництві і на рослинництві. Ферми будуть відтворені і розташовані на території виставкового залу.

6. Спеціалізовані послуги та підтримка агробізнесу 
Буде представлено широкий спектр послуг з підтримки виробництва, переробки, продажу і дистрибуції агропродовольчих товарів, а також спеціальні механізми фінансування експорту та інструменту залучення інвестицій, в тому числі можливості співпраці з державними структурами.

Мета виставки полягає в тому, щоб створити простір для ділових зустрічей міжнародного рівня, а також зміцнити існуючі ділові стосунки.

Детальніше інформація на сайті виставки https://centralnetargirolnicze.pl/

Вартість поїздки складає 1680,00 грн. в т.ч. ПДВ з особи та включає в себе: проїзд комфортабельним автобусом по маршруту Луцьк-Варшава-Луцьк, супровід керівника.

Додатково кожен учасник на місці оплачує 2 ночі проживання у готелі орієнтовно 250 злотих зі сніданком (двомісне розміщення).

Наявність біометричного паспорту або шенгенської візи обов’язкова, а також поліс медичного страхування.

Виїзд на виставку планується 01 лютого 2019 р. о 6:00 від готелю «Україна» (м.Луцьк вул.Словацького, 2), повернення 03 лютого 2019 р.

Заявки на участь приймаються до 19 січня 2019 року.

Форма для реєстрації: http://bit.ly/2zTmOL3

Деталі за тел. (0332) 770532, (050) 6665008, (050) 9515203 або на e-mail: zez@vсci.com.ua