Запрошуємо представників бізнесу взяти участь у Форумі проектів майбутнього (ФПМ), який відбудеться 26-27 лютого 2019 року у приміщенні готелю “Краун Плаза”, м. Ер-Ріяд (Королівство Саудівська Аравія). Детальна інформація про реєстрацію за посиланням – https://saudifpf.com/

Мета форуму ФПМ – ознайомлення учасників з основними проектами Королівства у галузях інфраструктури, будівництва, житлового господарства, нафтогазового сектору, управління, технічного обслуговування які планується реалізувати в КСА в 2019-2021 рр. в рамках прийнятого владою Саудівської Аравії у квітні 2016р. амбітного плану економічних реформ “Saudi Arabia’s Vision 2030”.

Загальна вартість більш ніж 360-ти проектів оцінюється у суму понад 50 млрд. дол. США. Планується, що участь у ФПМ візьмуть понад тисяча підрядників та зацікавлених компаній.

Форум вважається першим та наймасштабнішим заходом в регіоні та пропонує його учасникам унікальну можливість для зустрічі та переговорів з виконавцями та власниками проектів, безпосередніми покупцями, впливовими експертами та представниками підрядної галузі.

Більш детальна інформація про Форум розміщена на сайті http://sca.sa/en