20 квітня компанія відсвяткувала свій 25-річний ювілей.

«Алфаінтерпласт» Alfainterplast ltd. – це компанія зі 100% іноземним капіталом, дочірнє підприємство чеської “MAPRO ltd”. Основним видом діяльності товариства є виробництво та реалізація продукції із пластмас, а саме пластикової тари яка використовується для складування та транспортування харчових продуктів та напоїв.

Першою продукцією компанії в 1994р. були ящики для спирто-горілчаної продукції, які реалізовувались на теренах України. Наразі в асортименті компанії є 11 видів пластикових ящиків та ємностей для м’ясних та ковбасних виробів, молокопродуктів, овочів та фруктів, хліба та кондитерських виробів, для пляшок, алкогольних та безалкогольних напоїв. Йдучи в ногу з часом та назустріч запитам ринку в 2018р. компанія поповнила свою продуктову лінійку ящиками для ягід, а також спеціальним універсальним ящиком.

Наразі продукція компанії експортується до Чехії, Білорусії та Молдови, в планах – розширити географію поставок за рахунок освоєння ринків Польщі, Литви, Румунії та Угорщини. Клієнтами ТзОВ «Алфаінтерпласт» є більшість західноукраїнських компаній-виробників та дистриб’юторів харчової продукції.

Діючі потужності виробництва компанії дозволяють виробляти до 50,0 тис. одиниць продукції на місяць, фактична завантаженість становить біля 80%. Компанія постійно оновлює обладнання, замінюючи старе на нове, автоматизоване, і вже незабаром виробничий майданчик поповниться ще однією новою роботизованою лінією.

Слід також зазначити що 60% продукції компанії виготовляється із вторсировини, а пластик, який виготовляє підприємство, піддається повторній переробці. Відповідно, це суттєво відбивається на ціні, а також важливо для охорони оточуючого середовища.

ТзОВ «Алфаінтерпласт» вже більше 10 років є одним з найактивніших членів Волинської ТПП, постійно приймає участь у заходах та відвідує міжнародні виставки та форуми, а керівник підприємства, Віталій Скопюк (Vitalij Skopiuk) є членом президії палати.

Щиро вітаємо колектив компанії з ювілеєм та бажаємо подальшого зростання, відмінних доходів і ефективного розвитку!