Група формату «Економічна кооперація в секторі охорони здоров’я».

Розвиток медичних технологій, ускладнення задач, що постійно стоять перед охороною здоров’я, підвищують попит на компетентний менеджмент. Тому в програмі, поряд з виробниками медичної техніки, обладнання та іншого, беруть участь й німецькі лікувальні заклади.

Учасники на практиці ознайомляться з різними аспектами управління лікувальними закладами, з тим, як використовуються передові технології та медичне обладнання в роботі німецьких лікувальних закладів. Під час програми передбачені відвідання німецьких підприємств, що пропонують медичну техніку.

Учасниками можуть бути: керівники державних та приватних лікувальних закладів, управлінці та представники державних закладів та органів державного управління, що відповідають за технічне та технологічне забезпечення та оснащення лікувальних закладів, директори (керівники) реабілітаційних закладів, керівники (вища ланка) підприємств, що займаються збутом медичного обладнання, матеріалів, технологій та програмного забезпечення. Окрім підприємств, клінік та лікарняних кабінетів в області стоматології, фармацевтичної промисловості та медичного туризму (ці учасники можуть взяти участь у форматі групи «Економічна кооперація без галузевої специфіки»).

Аплікаційну форму для участі у Програмі можна знайти на сайті: https://t1p.de/1vx5

Сайт програми www.ukraine.managerprogramm.de

Дедлайн для надання документів – 24.05.2019.

Інтерв’ю будуть проводитись по Skype.

Контактна особа: Олена Луценко, olena.lutsenko@giz.de