Як відомо, експорт до ЄС вимагає від українських виробників підтвердження відповідності продукції встановленим технічним регламентам, які регулюють безпечність продукції, захист довкілля та запобігання недоброчесній практиці.

Волинська ТПП, як одна з пілотних палат приймає участь у проекті ТПП та британського Фонду ефективного врядування (GGF) «Відповідність продукції МСП вимогам до безпечності в рамках ПВЗВТ з ЄС» який реалізується за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

В рамках зазначеного проекту експерти CTA Economic &Export Analysts Ltd Mark Hellyer та Сергій Нерпій провели зустріч у Волинській ТПП для того щоб окреслити мету та цілі проекту. Міжнародні експерти протягом року допомагатимуть пілотним виробникам промислової продукції доводити відповідність вимогам ЄС до безпечності, зокрема складати декларації відповідності і технічні файли.

І вже завтра запланована зустріч на одному з таких пілотних Волинських підприємств, в рамках проекту якому планується допомогти підготувати технічний файл.