Форум організовує Торгово-промислова палата Республіки Молдова, за підтримки муніципалітету Кишиніва і проекту Європейського Союзу Business-INN Moldova (Європейська мережа підприємств).

Захід є найважливішим транскордонним форумом в країні, метою якого є обговорення актуальних тем міжнародного ділового співробітництва, залучення іноземних інвестицій та сприяння розвитку партнерських відносин між трьома державами.

В рамках Кишинівського інвестиційного форуму проходитиме виставка молдавської продукції, яка є інструментом для просування місцевих товарів і послуг на зовнішні ринки і майданчиком для встановлення взаємовигідних контактів між потенційними бізнес-партнерами.

Форум завершиться двосторонніми діловими зустрічами і переговорами у форматі В2В між представниками молдавських і зарубіжних компаній. 31 травня для представників делегацій України і Румунії будуть також організовані візити на молдовські підприємства.

З питань форуму та підтримки організації переговорів у форматі В2В, телефонуйте за тел. 0506665008 чи пишіть zez@vcci.com.ua