Сьогоднішня наша історія успіху буде з присмаком полуниці, в прямому розумінні цього слова. А все тому, що її героєм є садово-ягідне господарство сімейного типу – «Трасковський ТМ». Це сучасне фермерське високотехнологічне підприємство, один з лідерів регіону, головною діяльністю якого є забезпечення ринку якісними ягодами та саджанцями полуниці, лохини, чорної смородини, малини та інших культур.

Делегація Волинської ТПП завітала в гості на господарство в «гарячий» період, про який кажуть «влітку день – рік годує». Тому і так важко було добитися зустрічі з її «моторчиком», лідером та душею компанії – Вікторія Трасковська . При першій зустрічі з цією молодою тендітною дівчиною важко повірити, що саме вона одна з тих, хто тримає на собі практично весь процес виробництва, а життя «вирує» навколо неї. Адже в цей «гарячий» час потрібно знайти та організувати людей на збір ягід, забезпечити підтримання необхідної температури в холодильних установках, зранку або навіть вночі доставити ягоди на ринок в Луцьк, Київ чи сусідній Львів.

Крім Вікторії, у господарстві трудяться її батько Олександр Трасковський Саша Трасковський, який власне розпочав займатися ягодами, його дружина, та син.

Господарство засноване у 2001 році. Комерційне вирощування полуниці розпочато у 2010 році, лохини та чорної смородини – у 2015 році, малини – у 2016 році. Перевагою господарства є тривалий практичний досвід, помножений на передові агротехнічні методи та використання новітніх світових розробок у галузі ягідництва.

Компанія постійно працює над розширенням асортименту, впровадженням інноваційних технологій та стандартів якості продукції. Цього можна досягти лише через навчання та переймаючи досвід передових господарств, саме тому Вікторія є частим гостем на різного роду навчальних заходах, семінарах, форумах, поїздках на виставки. А нещодавно Вікторія повернулася із місячного стажування для управлінських кадрів в рамках програми «Fit for patrnership with Germany», де переймала досвід передових європейських господарств.

Висока товарна якість продукції – одна з конкурентних переваг підприємства. Для максимального збереження смакових і природних властивостей ягід період між їх збором з поля та охолодженням становить не більше 30 хвилин. Завдяки цьому продукція зберігає свої товарні властивості. Усі ягоди фасуються у євротару та відправляються на продаж. Крім того незабаром компанія планує спорудити приміщення шокової заморозки.

Крім вирощування полуниці, сімейне господарство Трасковських виділило значні площі під вирощування овочевих культур, зокрема капусти, перцю та томатів. Незважаючи на цьогорічні погодні умови, які вносять корективи в процес вирощування, господарство очікує на непоганий врожай.

Партнерами компанії є відомі українські торгові марки та переробні підприємства. Також ягідна продукція господарства реалізовується в мережах оптової та роздрібної торгівлі, зокрема у гіпермаркетах «Там-Там», «Салют», «Наш край». 
Бажаємо компанії подальшого процвітання та освоєння експортних ринків!

Якщо ви бажаєте придбати продукцію компанії (ягоди, саджанці) звертайтесь за телефоном: 095-864-69-22 – Вікторія viktoriia.traskovska@gmail.com