Місце проведення: м. Варшава, Республіка Польща.

 

«Warsaw DENTAL MEDICA Show» – це виставка обладнання, матеріалів та послуг для індустрії стоматології та естетичної медицини. Ці дві галузі динамічно розвиваються та є частиною стратегії завтрашньої медицини!

У 2018 році на виставці було представлено 176 експонентів, які представили приблизно 760 торгових марок, серед них DCI Edge, FedesaSiger, Gantus, Blend-a-med&Oral-B, Saevo, Being, Trident, Fona, Getidy, Osida, Vatech, Midmark ,Diplomat,3M Epse, Cerkamed, Dentsply, HeraeusKulzer, SDI,Planmeca, DMG, Densply, Kulzer, FGM, Kerr,S eptodont, Voco, W&H, Poldent та ін.

Виставка буде корисною, якщо Ви:

  • шукаєте цінні контакти, партнерів по бізнесу та цікаві пропозиції;
  • цікавитесь новинками в галузі стоматології та хочете бути присутніми на показових процедурах;
  • плануєте розширити спектр послуг свого кабінету/клініки;
  • шукаєте ідеї для реклами Вашої фірми.

Детальніше на сайті виставки за посиланням: https://dentalmedicashow.pl/ru/

В рамках виставки проходитиме медичний конгрес, детальніше можна ознайомитись на сайті вказаному вище. Синхронний переклад на російську мову буде забезпечений.  Участь є платною. Квитки можна придбати онлайн, за посиланням https://www.biletynatargi.com/pl/141-kongres

Вартість поїздки складає: 1 600 грн. з ПДВ, що включає проїзд по маршруту Луцьк-Варшава-Луцьк, 1 добу проживання у двомісному номері, зі сніданком (готель уточнюється), екскурсія по Варшаві, супровід керівника, оргвитрати палати.

Додатково оплачується 2 доби проживання у готелі Huzar 20-043 Lublin, ul.Spadochroniarzy 7. Вартість проживання орієнтовно 90 польських злотих, за 1 особу, за 1 добу (двомісне поселення, сніданок включено).

Виїзд на виставку планується 4 вересня 2019 р., о 8:00 ранку, від готелю Україна (м. Луцьк, вул. Словацького, 2) та повернення 7 вересня 2019 р.  Наявність біометричного паспорту або шенгенської візи обов’язкова, а також полісу медичного страхування.

 Заявки на участь приймаються Волинською ТПП до 10 серпня 2019 року за тел. (050) 438 38 09 та    (050) 666 50 08 або на e-mail: zez@vcci.com.ua

Контактна особа – Ірина Галімська.

Реєстрація