22 жовтня 2019р. у Волинській ТПП відбувся семінар на тему: “Система менеджменту безпечності харчових продуктів HACCP”.

Учасники дізналися, що таке Cистема HACCP та її застосування на всіх етапах виробництва та реалізації продукції; етапи розробки та відмінності систем НАССР залежно від сфери діяльності підприємства; вимоги щодо належного планування території, виробничих, допоміжних, побутових приміщень, технологічного обладнання та комунікацій та багато іншого.

Практичні поради були почуті від представника Держпродспоживслужби при проведенні державного контролю за дотриманням вимог діючого законодавства стосовно впровадження систем НАССР.

Спілкування з колегами (експертами) в галузі своєї діяльності:
– ФОП Надія Микало з питаннями дератизації;
– Сергій МатяшКухарт – ресторатор, розповів про вимоги до обладнання / проектування.

Жвава аудиторія учасників спричинила цікаву дискусію та обговорення.

Спікером виступила – Олексієнко Наталія Миколаївна-провідний аудитор HACCP, ISO 22000, 9001, FSSC 22000, технічний експерт з питань безпеки харчових продуктів.