25-27 жовтня виставковий центр Ptak Warsaw Expo у варшавському Надаржині перетворився на столицю автомобільної промисловості. І це все завдяки Warsaw Motor Show – найбільша автомобільна виставка Польщі, яка цього року відзначала 5-ти річний ювілей.

Цікавий факт – розмістити на ній своє авто можна було лише по запрошенню! Бажаючих було багато – вся виставкова площа в 100 000 м² була заповнена ексклюзивами.

Волинська торгово-промислова палата не могла оминути цю подію і організувала поїздку в складі майже 50 редставників авто бізнесу Волинської, Рівненської та Львівської областей.

На більш як 100 000 м2 виставкової площі, в 4ьох павільйонах, крім власне можливості ознайомитися з новинками авторинку, можна було побачити безліч незвичайних автомобілів, гарячих прем’єр, раритетної класики та багатьох інших, таких як наприклад катер від Brabus.

Інші тематичні зони включали транспортні засоби преміум-класу, раллі та гоночні автомобілі, прокат автомобілів, догляд за автомобілями , тюнінг, автозвук, автострахування

Паралельно діяла “Automotive Parts Expo” – виставка автомобільних деталей, автозапчастин та аксесуарів.

Родзинкою шоу стала зустріч з зірками програми Top Gear, а тепер The Grand Tour, Річардом Хаммондом та Беном Коллінзом, або Стігом.

Осіння Варшава – неймовірна, і в цьому на власні оці переконалися учасники поїздки під час екскурсії історичною частиною міста та відвідавши Вілянівський палац. До нових зустрічей!