Запрошуємо до участі у 2-денному інтенсиві-практикумі
«Система менеджменту безпечності харчових продуктів HACCP»
Запрошений експерт: Олексієнко Наталія Миколаївна-провідний аудитор HACCP, ISO 22000, 9001, FSSC 22000, технічний експерт з питань безпеки харчових продуктів.
Сергій Матяш – ТзОВ “КухАрт” – розповість про вимоги до обладнання та його проектування.
Цільова група: керівники підприємств харчової галузі, фахівці відділу якості та безпечності харчових продуктів та відділу технічного контролю, зав. виробництвом, начальники лабораторій, керівники групи HACCP, технологи.
Учасники дізнаються та отримають практичні поради щодо:
– Системи HACCP та її застосування на всіх етапах виробництва та реалізації продукції.
Етапи розробки та відмінності систем НАССР залежно від сфери діяльності підприємства;
– вимоги щодо належного планування території, виробничих, допоміжних, побутових приміщень, технологічного обладнання та комунікацій;
– забезпечення якості питної води; вимоги до чистота поверхонь, обладнання;
– вимоги до здоров’я та гігієни персоналу;
– контроль за виробничими процесами, виконання санітарно-профілактичних заходів та ін.;
– проведення аналізу ризиків та правильного виявлення критичних точок в роботі підприємства;
– опис кінцевого продукту, побудови блок-схеми технологічного процесу;
– розробку та впровадження плану HACCP та реалізації кроків системи HACCP;
– техніки проходження аудитів, аудиторських перевірок і так далі.
Програма за посиланням: http://bit.ly/34ARHQW
По закінченні семінару учасники отримають сертифікати.
Вартість участі становить 2640 грн.
(роздаткові матеріали, обіди та кава-брейки включені).
Дата: 2-3 грудня 2019 р.
Тривалість: 10.00-17.00. Реєстрація з 09.30.
Місце проведення: кафе «Хатинка» (м. Луцьк, провул. Комунальний, 4а)
У разі зацікавленості, прохання повідомити про свою участь до 25.11.2019р.
За детальною інформацією звертайтесь у Волинську ТПП за тел. 050 9515203, 0506665008,
ЗареєструватисяКількість місць обмежена!!!