Волинська торгово-промислова палата
запрошує на семінар: Комплаєнс у трудових відносинах.

Дата та час проведення:
13 листопада 2019р., 
з 12:00 до 16:20

Місце проведення:
конференц-зала підприємства «Модерн-Експо», с.Струмівка, вул.Рівненська, 4

В травні 2018 року Українська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) спільно з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні започаткувала щорічний Тиждень ділової доброчесності (Тиждень), тижнева серія заходів для залучення широкого кола представників бізнесу, уряду, неурядових організацій та засобів масової інформації для вивчення та сприяння доброчесності бізнесу в Україні. Ідеї Тижня було продовжено у регіональних семінарах, проведених у 8 містах України. 

Цього року UNIC провела другий Щорічний Тиждень у Києві та Львові з 20 по 24 травня, де зібрала більше ніж 200 учасників та 50 доповідачів. Партнерами Тижня виступили: Посольство Королівства Нідерландів в Україні, CAPS Business School, Kyiv Post, CFA Society Ukraine, ADVANTAGE AUSTRIA в Україні.

Продовжуючи традицію проведення освітніх заходів в регіонах України в 2019 році, UNIC в рамках проекту «Доброчесність як правило для ведення бізнесу», що фінансується Королівством Нідерланди, в листопаді – грудні буде проведено серію заходів, присвячених темі комплаєнсу в трудових відносинах, зокрема і у Луцьку.

Регіональні семінари мають на меті:
• Сприяти комплаєнсу та діловій доброчесності шляхом обміну передовими практиками та ознайомленням з практичними кейсами
• Запровадження діалогу між бізнесом та державою з метою покращення управління та інвестиційного клімату в Україні
• Забезпечення підтримки та співпраці між бізнес спільнотою та представниками громадянськості з метою розбудови культури доброчесностів Україні

Цільова аудиторія:
• Неурядові організації, компанії, що працюють в Україні, включаючи компанії приватного та державного сектору
• Українські представництва мультинаціональних підприємств
• Представники державних органів та громадянського суспільства
• Великі, малі та середні підприємства, що провадять діяльність в різних секторах

Програма заходу

Участь є безкоштовною за умови попередньої реєстрації.

Зареєструватись