Для того, щоб зареєструватись та почати навчання на:
💻• комп’ютері – перейдіть за посиланням www.uccisme.net.ua
📱• мобільному пристрої:
– завантажте додаток платформи дистанційного навчання Moodle за посиланням нижче:
для Android – https://play.google.com/store/apps/details…
для IOS – https://apps.apple.com/app/moodle-mobile/id633359593
– під час реєстрації у додатку зазначте назву нашого сайту: www.uccisme.net.ua

Український офіс Sparkassenstiftung fur internationale Kooperation спільно з Торгово-промисловою палатою України розробили для представників МСБ навчальну програму «Якісне управління фінансами у Вашому бізнесі», яка складається з онлайн-курсу та аудиторного тренінгу. Онлайн-курс є гармонійною передумовою проходження аудиторного навчання, адже містить ввідну інформацію стосовно управлінської звітності. Учасники, що пройшли онлайн-навчання, зможуть легше сприймати більш складну інформацію та сконцентруватись на практичних кейсах під час аудиторних тренінгів. За детальною інформацією щодо аудиторного тренінгу «Якісне управління фінансами у Вашому бізнесі» звертайтесь до торгово-промислової палати Вашого регіону.

Особливістю онлайн-курсу є поєднання цікавої форми подачі та корисності інформації. Бізнесмени-початківці отримають базову інформацію, необхідну для аналізу і планування діяльності, а підприємці з досвідом вдосконалять свої знання у сфері управлінського обліку.

Плануйте своє навчання самостійно, адже доступ до курсу відкритий 24 години на добу. Для Вашої зручності курс адаптовано для доступу як з персональних комп’ютерів, так і з мобільних пристроїв.

Бажаємо цікавого та корисного навчання!

P.S. Будемо дуже вдячні за відгуки стосовно вдосконалення нашого онлайн-курсу, які можна відправляти за адресою: distancelearning@sparkassenstiftung.de