Про проєкт

Проєкт «Товарна контрабанда: криміналізувати чи ні? Погляд з прикордонної Волині», виконується в рамках підтримки Громадської ініціативи “За чесну та прозору митницю” і реалізується за сприяння Європейського Союзу.
Метою проєкту є дослідження та аналіз на рівні Волинської області думок зацікавлених сторін та громадськості щодо доцільності можливого впровадження кримінальної відповідальності за контрабанду товарів комерційного призначення, встановлення прогалин у законодавчому регулюванні зазначеної проблеми.

Більше про громадську ініціативу “За прозору та чесну митницю” – https://tinyurl.com/sa34bnv

Про опитування

Проблема контрабанди — одне з першочергових завдань держави у справі захисту її економічних інтересів, а питання контрабанди товарів комерційного призначення є особливо актуальним для жителів прикордонних областей. Як відомо, останнім часом ведуться жваві дискусії стосовно необхідності запровадження на законодавчому рівні кримінальної відповідальності за таку контрабанду. Тому, для того щоб дізнатися громадську думку стосовно необхідності такого запровадження, зважити всі за та проти, пропонуємо Вам взяти участь у невеличкому опитуванні та відповісти на декілька питань.
Дане опитування носить цілком конфіденційний характер.

Пройти опитування

Волинська ТПП та ГО “Агенція міжнародної співпраці”
моб. (050) 666-50-08 моб. (050) 951-52-03

Email: zez@vcci.com.ua