Сьогодні продовжуємо нашу рубрику #історія_успіху і знайомимо вас із молодою, але дуже амбітною компанією Markquen Group , яка за 5 років діяльності виготовила і доставила POS-продукцію у 22 країни світу, на 5 континентів, й надалі успішно це робить.
Ідея створення спільної власної справи народилась у Норвегії, коли двоє товаришів @Bogdan Zelenyi та @Олесь Потягайло (Oles Potiahailo) піднімались на мальовничу місцину цієї скандинавської країни – Язик троля. Назва компанії МаркКвен з’явилась пізніше. Це сполучення двох слів: МАРК – скорочення від слова маркетинг та КВЕН – від так званої мови квенії, що є новим фінсько-норвезьким діалектом, а разом це Нова Мова Маркетингу – MarkQuen.
Виробництво підприємці організували у Львові, де мають власне обладнання для фрезерування, гравіювання, зварювання, УФ-друку та ін. Компанія спеціалізується на виготовленні висококласного POS-обладнання. https://bit.ly/3gRwrzz
Товариство МаркКвен Україна співпрацює з брендами, рітейлерами, міжнародними компаніями та застосовує оптимальний маркетинговий підхід, який спонукає потенційного споживача до покупки.
Компанія також розробляє унікальні стенди на вимогу конкретного клієнта, враховуючи цілі та завдання експонента на торговельній виставці. Винятковість, індивідуальність, унікальність для EXPO є визначальними факторами.
Ще одним напрямком роботи підприємства є унікальні технологічні рішення для успішних торгових кампаній клієнтів, такі як багатофункціональний смарт-дисплей Proteus, програми/мобільні додатки для рітейлу або роботизований девайс Tokinomo, що є революцією у просуванні будь-якого бренду.
Як працює пристрій? Коли покупець проходить повз поличку з товаром, датчик руху активує Tokinomo і продукт стає анімованим. У той же час, потужний світлодіод спрямовує світло на виріб. Продукт навіть розмовляє з покупцем, доставляючи рекламне голосове повідомлення або відтворюючи музику. Так, ви навіть можете змусити виріб танцювати під ритм! https://bit.ly/35Kb7oZ
МаркКвен – це завжди унікальні та персоналізовані рішення для маркетингу.
Бажаємо компанії успіху, масштабування та підкорення нових вершин.