30 червня 2021 року запрошуємо на семінар: “Виробник на ринку харчових продуктів: НАССР, сертифікація та державні перевірки”, де ви детально дізнаєтеся про Систему HACCP та її застосування на всіх етапах виробництва; про перевірки державними контролюючими органами у сфері безпечності харчових продуктів; про документи, які підтверджують наявність впровадженої системи НАССР та які документи виробник зобов’язується надавати замовнику.
Спікери: Анна Чернота та Аліна Саць (експерти із впровадження систем управління, технічне бюро «A-Skill», сертифіковані фахівці та практики).
Тривалість з 10:00-14:30
Вартість – 540 грн.
Вартість – 540 грн.
Місце проведення: Конференц-зал Волинської ТПП (Київський майдан, 7).