Запрошуємо власників ресторанного бізнесу та членів команди, які займають керівні посади на семінар: перевірки ресторанів, кафе, кав’ярень. Які вони бувають? Як підготуватися? Як їх зустрічати?
Обізнані, отже попереджені! Що важливо, знаєте як діяти, коли у ваш заклад завітали інспектори із перевіркою.
У програмі семінару:
![✅](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png)
Тактика поведінки СПД при проведенні перевірки контролюючми органами. – Денис Деркач – адвокат, голова Дисциплінарної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури (КДКА) Волинської області, член громадської ради при ДПС України у Волинській області
![✅](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png)
Документи, які мають бути на робочому місці при перевірках – Ольга Іванків – засновниця Центру бухгалтерії та фінансів.
![✅](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png)
Власний досвід прийняття перевірок. Як це було? Як бути вам. – консалтингова компанія у сфері HoReCa SWOT Consulting.
![✅](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png)
Обов’язкове запровадження ХАССП у закладах громадського харчування. Прийом перевірок по ХАССП – Генсіровська Юлія – консультант з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів!
![📅](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7e/1/16/1f4c5.png)
Дата проведення: 21 жовтня
![🕘](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb0/1/16/1f558.png)
Час проведення: 9:00 – 13:30
![📍](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t2d/1/16/1f4cd.png)
Місце проведення: конференц-зал Волинської ТПП
![🎟](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td8/1/16/1f39f.png)
Вартість участі: для 1 учасника – 420 грн. При умові участі 2-х учасників – 756 грн
![☎️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t22/1/16/260e.png)
Деталі за телефоном 050 66 65 008