Компанія «АВТОКОМ» – оператор мультимодального перевантажувального терміналу.

На запрошення компанії «АВТОКОМ» нещодавно ми відвідали підприємство у с.Старовойтово, Ковельського району Волинської області.

Товариство з обмеженою відповідальністю «АВТОКОМ» – це оператор мультимодального перевантажувального терміналу, зручний хаб для здійснення зовнішньоекономічних операцій.

Переваги терміналу:
– Велика територія площею 10Га;
– Статус зони митного контролю;
– Розміщення: безпосередня близькість до кордону МАПП «Ягодин» (2км.) та центрального офісу Волинської митниці у с. Римачі дозволяє оперативно здійснювати митно-брокерські, логістичні та інші послуги, пов’язані з зовнішньоекономічною діяльністю;
– Одночасне паралельне розміщення широкої 1520 мм та вузької 1435 мм залізничних колій дозволяє доставляти продукцію на територію терміналу, перевантажувати її безпосередньо на різні види транспорту для експортування та імпортування в сполученні Україна, Польща та країни ЄС. Довжина під’їзних колій 650 м.п.
– Для повноцінної діяльності терміналу наявна вся необхідна сучасна техніка та обладнання по навантаженню/розвантаженню сипучих, штучних та наливних матеріалів, здійснюється відеоспостереження.

Компанія «АВТОКОМ» шукає партнерів та пропонує послуги по розміщенню на території терміналу вашого бізнесу. Місце ідеально підходить для розвантаження, перевантаження та збереження різних товарів, які в подальшому можна відправляти залізницею, зокрема зернових культур, пиломатеріали, добрива та іншої сировини. Зручне розміщення терміналу покращить логістику та знизить ціни на вантажні перевезення. Вже зараз на території розміщені підприємства, які здійснюють перевантаження різних фракцій щебеневих сумішей, рідких добрив.

Розміщення залізничного терміналу відіграє важливу роль і для нашої області: оскільки він орієнтуватиметься на залізничні перевезення, це допоможе зменшити навантаження вантажного транспорту на автошляхи.

З питань співпраці з компанією звертайтесь за контактами: avtocom@lad.com.ua тел. 050-015-49-80