Друзі, інформуємо Вас, що наша громадська організація розпочинає реалізацію проєкту «Прозорий інформаційний простір в умовах воєнного стану» в рамках підтримки проєкту Громадської ініціативи “За чесну та прозору митницю”, який виконується Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/…/aid-development-cooperation…).
⏱ Термін реалізації проєкту: вересень – грудень 2022р.
🎯 Мета проєкту: Моніторинг процедур перетину кордону громадянами та переміщення вантажів, консультаційна підтримка бізнесу, громадського сектору і волонтерського руху в умовах воєнного стану в Україні.
👉 Цього разу буде здійснено моніторинг процедур перетину кордону громадянами,
переміщення вантажів та буде досліджена точка зору ключових сторін.
📍 Наша громадська організація та Волинська ТПП, як партнер, розуміємо умови, в яких зараз відбувається ведення бізнесу в області, маємо досвід роботи в регіоні, ближче знайомі з представниками всіх зацікавлених сторін. Ми зможемо вдало підібрати респондентів та встановити з ними контакт, що важливо для ефективного проведення фокус‐групових досліджень і опитувань.
📍 Крім того ми маємо фахових експертів, які можуть чітко та ефективно відповідати на запити бізнесу, волонтерів, організацій.
Далі буде – слідкуйте за оновленнями на нашій сторінці у ФБ, а також сторінці у ФБ, телеграм та сайті нашого постійного партнера – Волинська торгово-промислова палата https://www.facebook.com/VolynskaTPP / www.vcci.com.ua.
Більше про громадську ініціативу “За прозору та чесну митницю” – https://tinyurl.com/sa34bnv
📲 Аби поставити питання або долучитися до проекту ви можете зв’язатися з нами за телефонами: 050-666-50-08, Віталій Киричук, керівник проекту.