Війна змусила переорієнтовувати 🚛 транспортну логістику в Україні з морських портів на автотранспортні шляхи. Відтак автоперевезення🚛 є на сьогоднішній день найактуальнішим видом транспорту для експорту та імпорту.
17 травня Запорізька і Волинська ТПП організувала черговий вебінар у рамках проєкту «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» за підтримки ЄС та ПРООН.
Консультаційна зустріч з директоркою Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД» Оксаною Ликовою була присвячена найкращим практикам логістики та митного оформлення при здійсненні операцій з використанням автомобільного транспорту.
📍 «Абетка» організації експортно-імпортної діяльності від спікерки:
✅ Перевірити наявність КВЕДів, взяття на облік як особи, що здійснює операції з товарами (акредитація), актуальність даних компаній у банку.
✅ Знайти контрагента та визначитись з суттєвими умовами побудовими відносин з ним (умови, термін поставки, порядок оплати, необхідна для реалізації угоди документи).
✅Укласти з контрагентом контракт, а також договори з компаніями, що надають супутні послуги.
✅ Узгодити документи з банком.
Відеозапис вебінару ви можете переглянути за посиланням:
Продовження серії вебінарів – 19 травня. Долучайтесь!
Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/U4KRGyd
Додаткова інформація за тел. +38 050 484 11 97 або електронною поштою oso@cci.zp.ua
***
Проєкт «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» реалізується Запорізькою і Волинською торгово-промисловими палатами в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.