Як довести відповідність нехарчової продукції вимогам ЄС? Майстер-клас на цю тему проведено в рамках спільного проєкту Запорізької і Волинської ТПП «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» за підтримки ЄС та ПРООН.
![👍](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfc/1/16/1f44d.png)
![✅](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png)
1. Навіщо українському експортеру доводити відповідність своєї продукції вимогам безпечності.
2. Що виробнику необхідно зробити, щоб довести відповідність: етапи процесу оцінки відповідності.
3. Як підібрати законодавчі акти та визначати вимоги у безпечності маркування, які застосовуються до продукції.
4. Як провести оцінку ризиків продукції: з чого складається методологія.
5. Яким чином довести відповідність продукції та виробництва вимогам безпечності.
6. Які документи підтверджують відповідність нехарчової продукції і як їх підготувати.
![🎬](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t2d/1/16/1f3ac.png)