▶31 травня 2023 року представники релокованого бізнесу Волинської області зібралися для участі у круглому столі на тему: «Знайомство з бізнес-спільнотою області та проєктами регіонального розвитку», що відбувся у Волинській торгово-промисловій палаті у комбінованому форматі. Представники Запорізького регіону долучилися онлайн на платформі ZOOM.
🎯Захід став підсумковою подією проєкту «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів», що протягом квітня – травня реалізували Запорізька і Волинська ТПП за підтримки ЄС та ПРООН. Підприємцям і підприємницям була запропонована насичена програма, орієнтована на експертну підтримку бізнесу, який працює у місцях, близьких до зони активних бойових дій, релокувався до безпечніших областей України, перекваліфікував напрями своєї діяльності або тільки шукає можливості для адаптації підприємства в нових умовах, вирішує завдання відновлення виробництва, налагодження постачання і збуту.
✅Загалом проведено 25 навчальних і консультаційних заходів, у яких взяли участь понад 1200 учасників. Консультували фахові українські спікери у сфері бізнес-консалтингу, маркетингу, зовнішньоекономічної діяльності.
Проєкт завершується, але робота системи Торгово-промислових палат з експертної, консалтингової підтримки бізнесу – триває.
✔️Під час «круглого столу» надано практичну інформацію щодо актуальних програм, можливостей системи ТПП для бізнес-спільнот двох областей. Власним досвідом поділилися компанії, що релокувалися до регіону, а також локальний бізнес. Про можливості релокації, інвестиційної співпраці, існуючі фінансові програми підтримки бізнесу інформували представники Волинської ОВА, Центру зайнятості. Про компенсаційні програми для роботодавців від служби зайнятості читайте за посиланням –  https://www.dcz.gov.ua/novyna/kompensaciyni-programy-dlya-robotodavciv-vid-sluzhby-zaynyatosti.