Сьогодні, 6 червня 2023 року в м. Ковель відбулася зустріч 🤝Волинської ТПП та Волинської митниці з експортерами та представниками міжнародних перевізників. Наша ТПП в рамках цієї події мала честь презентувати потенційні послуги для бізнесу, спрямовані на підтримку експорту та розвиток міжнародного🌍 бізнесу.
✅Під час зустрічі віцепрезидент Волинської ТПП Vitaliy Kyrychuk презентував спектр послуг, доступних для бізнесу нашої області. Підкреслив переваги, які можуть бути забезпечені підприємцям у нашому регіоні, включаючи консультаційну підтримку, маркетингові дослідження, підготовку експортних документів, участь в гранових проєктах та інші. Ці послуги спрямовані на полегшення експортних процедур та сприяння розвитку місцевих підприємств.
👉Представники Волинської митниці Ігор Ляшук та Олександр Курчай презентували учасникам зустрічі переваги використання міжнародної транзитної системи NCTS (New Computerized Transit System). Ця система є потужним інструментом для спрощення та прискорення процедур митного контролю та перевезення товарів через кордони. Вона дозволяє знизити адміністративні витрати, зменшити ризики та покращити ефективність транспортування.
Ми віримо, що такі зустрічі сприяють підтримці та розвитку бізнесу нашої області. Щиро дякуємо за запрошення та гостинність Віктору Козаку!
Будемо продовжувати працювати на користь нашого бізнес-співтовариства та розвитку експортного потенціалу регіону! 💼🌱
#ВолинськаТПП #експорт #бізнес #митниця #NCTS #співпраця #розвиток