Шановні панянки!

Запрошуємо на тренінг для бізнесу «Домашнє насильство НЕ приватна справа» 🫣

Даний тренінг розроблений для бізнес-організацій і має на меті показати вплив домашнього насильства а на результати роботи працівниць/працівників, на стан безпеки в організації, на фінансові показники діяльності бізнесу і на роль роботодавців/роботадавиць у цьому процесі.

У 2019 році UNFPA було проведено дослідження щодо використання компаніями в Україні політик, дружніх до сім’ї, та поширеності домашнього насильства серед персоналу компаній, зокрема, про вплив явища на роботу компаній. Це дослідження показало, що від домашнього насильства потерпає четверта частина персоналу (з них 80% – жінки), а у 1/3 випадків домашнє насильство продовжується на робочому місці, чим може ставити під загрозу життя і здоров’я інших членів колективу. Також 51 % із опитаних сказали, що у випадку насильства звернуться про допомогу саме до колег по роботі чи друзів.

Тренінг включає наступні блоки:
1. Розуміння домашнього насильства. Чому воно має місце? Наскільки воно поширене. Його вплив. Чому це проблема на робочому місці? Як домашнє насильство впливає на робоче життя.
2. Попереджувальні ознаки: як визначити, хто може зазнавати насильства та хто може вчиняти насильство. Фактори ризику.
3. Застосування конструктивних та ефективних дій: структура ПНП/SNCit:
4. Ресурси підтримки постраждалих на рівні держави, громади, компанії.
Відвідування таких тренінгів для бізнес-організацій є важливим кроком для становлення пулу соціально відповідальних бізнесів, викорінення насильства у суспільстві, а також розбудови економічної спроможності жінок.

Наприкінці тренінгу, бізнес-організації отримують сертифікати про його проходження.

Тренер Наталія Малютіна – національна радниця Вона Хабу (м. Киів)

Дата: 17 серпня 2023 року, початок тренінгу в 10.00 (до 13:00)

Місце проведення: конференц-зал Волинської ТПП (м. Луцьк, Київський майдан, 7)

❤️ Участь безкоштовна.