20 вересня 2023 року в приміщенні Волинської Торгово-промислової палати відбулася зустріч з директором Тайвань Трейд Центр – СУ Ю-Суанем (HSU Yu-Hsuan) та представниками бізнес-спільноти Волині.

Торгове Представництво Тайваню є офіційним представництвом TAITRA в Україні і грає важливу роль у розвитку та підтримці двосторонньої економічної, торговельної та бізнес-співпраці між Україною та Тайванем.

Під час цієї зустрічі директор Тайвань Трейд Центр поділився важливими інсайтами та можливостями, які відкриваються для підприємств і підприємців України в контексті співпраці з Тайванем: надання грантів для участі у виставкових заходах, організацій двосторонніх торгових місій, обмін контактами для пошуку партнерів.

Директор СУ, Ю-Суан висловив вдячність за інтерес до співпраці та зазначив, що Тайвань завжди відкритий до обміну досвідом та ресурсами, щоб зміцнювати торговельні та економічні зв’язки. Ба більше, урядом Тайвані виділено бюджет на підтримку України.

Зустріч пройшла у дружньому та плідному атмосфері, підкреслюючи важливість розширення економічних зв’язків між Україною та Тайванем. Учасники отримали можливість обговорити поточні та майбутні можливості співпраці, обміняти ідеями та встановити цінні контакти.

Ми дякуємо директору СУ Ю-Суану та всім учасникам за цю важливу зустріч, яка, безперечно, сприятиме подальшому розвитку та зміцненню економічних стосунків між Україною та Тайванем. У випадку зацікавленості у співпраці із Тайванем звертайтесь у відділ сприяння підприємництва та ЗЕД Волинської ТПП zez@vcci.com.ua.