6 листопада Запорізька і Волинська торгово-промислові палати розпочали робочий тиждень з важливої теми маркетингу. Підприємців консультувала Світлана Насирова – сертифікована бізнес-тренерка, ведуча стратегічних і командних сесій, бізнес-консультантка зі стратегічного маркетингу, розвитку та сталості бізнесу.
✅Продукт, місце продукту на ринку, політика ціноутворення та промоція – чотири базові елементи маркетингу, які взаємопов’язані між собою. Адже «одна з сучасних проблем маркетингу у тому, що вважають, що це тільки промоція», – цитує експертка Філіпа Котлера.
✅Перша зустріч була присвячена маркетингу для b2b. Зокрема, спікерка надала рекомендації щодо аудиту існуючої системи маркетингу, розглянули специфіку та інструменти маркетингу для b2b, алгоритми роботи з різними видами клієнтів, PR та digital інструменти просування для b2b.
✅Вивчали успішні маркетингові кейси і навчались створювати власні. Адже «кейси – продають», – зазначає Світлана Насирова.
📌Вебінар організовано у межах проєкту «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» організовано Запорізькою і Волинською ТПП в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
📌Не встигли взяти участь онлайн? Запрошуємо переглянути запис вебінару за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=aPfBfXVqIHk
📌Детальніше на сайті: https://www.cci.zp.ua/vebinar-marketyng-dlya-b2b…/