🌟 Ми успішно розпочали перші заходи в рамках проєкту “Школа продажів”.
🗓️ 5 грудня 2023 року виявився днем наповненим знаннями, інноваціями та можливостями для учасників, які були присутні на заході «Активні Продажі (В2В)», що організувала Волинська торгово-промислова палата за підтримки Програми “USAID Конкурентоспроможна економіка України”.
  На заході було висвітлено ключові аспекти активних продажів у сфері B2B. Досвідчений тренер, Михайло Зданевич (Михайло Зданевич), вдосконалив вміння учасників знаходити нових клієнтів та виходити на людину, що приймає рішення; відкрив перед учасниками секрети успішних кейсів.
Учасники отримали не лише теоретичні знання, але й взяли участь у практичних вправах; знання, які можна застосувати на їхніх підприємствах негайно.
  Тренінг та обмін досвідом створили атмосферу для розвитку та зростання кожного з учасників.
Ми вдячні всім учасникам, що долучилися до цієї події та чекаємо на наступному заході. 🚀
 
Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.