6 грудня 2023 року Запорізька і Волинська торгово-промислові палати запрошують на безкоштовний вебінар, присвячений практичним аспектам оформлення форс-мажорних обставин в умовах воєнного стану. Захід відбудеться онлайн на платформі ZOOM. Початок об 11:00.

Спікерка заходу:

головна юрисконсультка Запорізької торгово-промислової палати Яна Шамілова.

Під час зустрічі учасники дізнаються, як уникнути поширених помилок, які допускають заявники під час звернень до ТПП для оформлення форс-мажору, як правильно використовувати цей правовий механізм та які найпоширеніші звернення наразі до торгово-промислових палат, пов’язані з воєнним станом.

 

Спільний проєкт Запорізької і Волинської ТПП «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» реалізується в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://t1p.de/nho9u

Додаткова інформація за тел. +38 050 484 11 97 або електронною поштою oso@cci.zp.ua.

***

Програма безкоштовної серії вебінарів орієнтована у першу чергу на підприємства мікро-, малого та середнього бізнесу Запорізької, Волинської, інших областей України, а також на органи місцевого самоврядування, які працюють із бізнесом, громадські організації та бізнес-об’єднання.

Основні тематичні блоки присвячені питанням зовнішньоекономічної діяльності, маркетингу, онлайн-інструментам просування продукції і послуг, засвідчення форс-мажорних обставин, кейсам ефективного управління, податкам і фінансам. Вперше у рамках проєкту – тема зеленого (сталого) повоєнного відновлення України.

Онлайн-заходи відбуватимуться до 22 грудня 2023 року.

Для довідки

Проєкт «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» впроваджується за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Польщі, Швеції і Швейцарії.