13 грудня запрошуємо на вебінар від голови ради Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД», очільника ради з питань ЗЕД при Торгово-промисловій палаті України Сергія Свистіля.

 Досвідчений експерт консультуватиме з питань оцінки ризиків та перевірки потенційних контрагентів за експортними операціями в умовах воєнного стану. Учасники дізнаються, якими ресурсами можна скористатись самостійно, до кого звернутись за допомогою, щоб убезпечити себе від ризикованих зовнішньоекономічних операцій.

Захід відбудеться онлайн на платформі ZOOM. Початок об 11:00. Тривалість  – 2 години.

Вебінар є частиною спільного проєкту Запорізької і Волинської ТПП «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів», що реалізується в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://t1p.de/nho9u

Додаткова інформація за тел. +38 050 484 11 97 або електронною поштою oso@cci.zp.ua.

***

Програма безкоштовної серії вебінарів орієнтована у першу чергу на підприємства мікро-, малого та середнього бізнесу Запорізької, Волинської, інших областей України, а також на органи місцевого самоврядування, які працюють із бізнесом, громадські організації та бізнес-об’єднання.

Основні тематичні блоки присвячені питанням зовнішньоекономічної діяльності, маркетингу, онлайн-інструментам просування продукції і послуг, засвідчення форс-мажорних обставин, кейсам ефективного управління, податкам і фінансам. Вперше у рамках проєкту – тема зеленого (сталого) повоєнного відновлення України.

Онлайн-заходи відбуватимуться до 22 грудня 2023 року.

Для довідки

Проєкт «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» впроваджується за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Польщі, Швеції і Швейцарії.