«Чим більше нових продуктів – тим більше продажів». Розвінчуємо міфи і ділимось дієвими інструментами під час серії вебінарів від Запорізької і Волинської торгово-промислових палат. 7 грудня 2023 року практичний онлайн-захід для бізнесу проведе Юлія Плієва, засновниця та СЕО Apple Consulting®.

Вебінар є частиною спільного проєкту Запорізької і Волинської ТПП «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів», що реалізується в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

«Чим більше нових продуктів – тим більше продажів… З таким переконанням функціонує переважна більшість компаній. Проте тільки до 5% новинок на ринку стають бестселерами. Схожа історія відбувається з новими технологіями – процеси діджиталізації та автоматизації, використання AI. Мета створення новинок – збільшення ефективності бізнесу. Однак, компанії часто марно витрачають кошти, час та ресурси на створення товарів, продуктів та послуг, які не потрібні ринку. Це особливо актуально зараз, коли компанії визначають нові вектори розвитку продуктів як на внутрішньому ринку, так і на експорт», – зазначає Юлія Плієва.

Спікерка допоможе розібратись у темі за допомогою практичних прикладів. Це шість кроків, використання яких зробить процес розширення асортименту та застосування нових технологій дійсно ефективним з точки зору прибутку. Також Ці «6 питань» як інструмент можуть бути корисними для компаній, які працюють над розробкою вирішальної конкурентної переваги.

Детальніше про спікерку:

Юлія Плієва, засновниця та СЕО Apple Consulting®, Adjunct-professor kmbs.

Експертка зі стратегічного управління бізнесом, фахівчиня в області маркетингу та продажів з широким міжнародним досвідом. Членкиня Aspen-спільноти та BMW Foundation Herberd Quandt. Входить у десятку кращих бізнес-леді країни за версією Companion Group (2009 рік).

Має міжнародну сертифікацію з Теорії Обмежень (ТОС) міжнародної сертифікаційної організації ТОСІСО та Goldratt Schools. Дипломована керівниця/членкиня наглядових рад Ukrainian Corporate Governance Academy.

В Apple Consulting® займається операційним управлінням та стратегічним розвитком компанії, що дозволяє компанії впродовж 23 років утримувати провідні позиції на ринку України та за її межами. Бере участь у консалтингових проектах для клієнтів у сфері розробки та запровадження стратегії та тактики високого рівня складності. Серед клієнтів компанії – MSD, IDS Borjomi International, Camozzi, «Біофарма», «Галичина», «MOYO», Корпорація «Артеріум», «PET Technologies», Collar Company, ЮД «SOVA» та інші.

Авторка циклу курсів на порталі безкоштовної освіти Prometheus, контріб’ютор Forbes

Ukraine. Adjunct Professor та авторка циклу Програм управлінського розвитку в Києво-

Могилянській Бізнес-Школі (kmbs).

 

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://t1p.de/nho9u

Додаткова інформація за тел. +38 050 484 11 97 або електронною поштою oso@cci.zp.ua.

***

Програма безкоштовної серії вебінарів орієнтована у першу чергу на підприємства мікро-, малого та середнього бізнесу Запорізької, Волинської, інших областей України, а також на органи місцевого самоврядування, які працюють із бізнесом, громадські організації та бізнес-об’єднання.

Основні тематичні блоки присвячені питанням зовнішньоекономічної діяльності, маркетингу, онлайн-інструментам просування продукції і послуг, засвідчення форс-мажорних обставин, кейсам ефективного управління, податкам і фінансам. Вперше у рамках проєкту – тема зеленого (сталого) повоєнного відновлення України.

Онлайн-заходи відбуватимуться до 22 грудня 2023 року.

Для довідки

Проєкт «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» впроваджується за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Польщі, Швеції і Швейцарії.