16 січня 2024 року ми провели другий тренінг в рамках заходу “Продажі в торговому залі (В2С)”, організований Волинською торгово-промисловою палатою за підтримки Програми “USAID Конкурентоспроможна економіка України”.
💪 Учасники дізналися як ефективно провести презентацію із застосуванням різних методик, зокрема сторітелінгу, вивчили та опрацювали схему роботи з запереченнями.
Були пропрацьовані на практиці етапи закриття продажів, адже не всі знали не агресивні методи спілкування з клієнтом, що не купив у нас сьогодні товар/послугу – «відкриті двері», що є ефективним у продажах B2C.
👨‍💼 Михайло Зданевич (Михайло Зданевич), досвідчений тренер, координував, направляв та підсилював знання учасників. Робота у групових вправах давала ефект спільної синергії та обміном власного досвіду команди.
✅ Як результат, кожен отримав ефективні техніки, володіння мовою вигід, отримання лояльних клієнтів та збільшення середнього чеку.
Ми вдячні тренерам та учасникам за активну участь та нашому постійному надійному партнеру Рестпарк кейтеринг. Луцьк.
Наступний івент “Он-лайн продажі” ( 23 та 30 січня 2024 р.) обіцяє бути теж захоплюючим та цікавим, тому приєднуйтесь до заходу, де ви знову матимете можливість отримати нові знання, обмінятися думками та познайомитися з цікавими людьми. 🚀
Реєстрація за посиланням https://vcci.com.ua/zayavka-na-uchast/
Чекаємо вас на наших майбутніх подіях!
Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.