5 березня 2024 року відбувся тренінг “Інструменти постійного покращення продажів”, організований Волинською торгово-промисловою палатою за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».
👉Учасники активно включилися у навчання та рольові вправи. Ми разом опрацювали етапи продажу, що робити на етапі “Підготовка”, як налагодити контакт з гостем та як вірно визначити його потреби.
☑️Навчилися методикам активного слухання та інструментам ефективного проведення презентацій, підсилили розмову з гостем по формулі презентації «властивість-вигода».
❗️Опрацювання заперечень та правильне завершення продажу є важливими навичками для будь-якого працівника. Тому важливо забезпечити зручний процес оплати, упакування, а також відчуття задоволення від покупки у клієнтів. Завершення продажу повинно бути приємним досвідом, аби вони хотіли повернутися до вас знову.
✅Участь у групових вправах забезпечує обмін досвідом, надає можливість поглянути на себе під іншим кутом, отримати конструктивну критику та розвинути емпатійні навички.
Наш тренер, 👨‍💼Михайло Зданевич💪, вдосконалював та поглиблював розуміння учасників.
👉Як результат, кожен отримав ефективні техніки зі збільшення середнього чеку, позитивних відгуків, збільшення потоку постійних клієнтів.
Ми вдячні🙏 тренерам та учасникам за активну участь.
📣Наступний захід школи Продажів – “Управління продажами” 📆(12 та 19 березня 2024р.).
📌Реєстрація за посиланням https://vcci.com.ua/zayavka-na-uchast/
Формат: офлайн
❗️ Дедлайн подачі: 11 березня 2024 р.
Чекаємо вас на наших майбутніх подіях!
Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує український бізнес з метою підвищення конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.