Друзі, маємо для вас чудову новину!
Волинська ТПП спільно із Віталієм Оксенюком розпочинають серію індивідуальних консультацій “Оптимізація бізнесу через цифровий маркетинг і діджиталізацію”

Під час зустрічі розглянемо, як за допомогою цифрових маркетингових інструментів і стратегій діджиталізації можна оптимізувати ваш бізнес. Обговоримо, як використання онлайн-платформ, аналітики даних, автоматизації процесів та інших інноваційних підходів може підвищити ефективність вашої компанії та допомогти досягти стратегічних цілей.

 Розглянемо теми:
• Оцінка існуючого стану напрямку маркетингу 
• Підбір маркетингових інструментів 
• Створення плану дій та впровадження його для підвищення ефективності вашого бізнесу 

 Для кого:
• Власники малого та середнього бізнесу
• Директори компаній
• Підприємці

 Консультацію проводить: Віталій Оксенюк – маркетолог-практик, консультант з маркетингу національного проєкту Дія Бізнес, амбасадор бізнес спільноти Board, власник маркетингової агенції «Офіс маркетолога Оксенюка®»

Агенцією реалізовано більше 25 млн гривень бюджетів на рекламу та одночасно керується більше 15 підприємств в Україні, Польщі, Німеччині та США. Віталій є сертифікованим партнером Google Partners. 

 Консультація проводиться офлайн, тривалістю 60 хв.
 Безоплатно!

Не пропустіть можливість отримати знання та покращити ефективність вашого бізнесу. Зареєструйтесь на консультацію вже сьогодні – посилання https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmq1qBUQihFfs1n0eZ-ZXuwPUFR56S9F9RfWPitY7OMQbknw/viewform?usp=send_form