В рамках реалізації Угоди щодо ЗВТ між Україною та Канадою Торгово-промислова палата України організовує український колективний стенд та ділову програму для учасників на одну із найбільших міжнародних виставок продуктів харчування SIAL CАNADA,яка відбудеться з 2 по 4 травня  2017 року  в  м. Торонто (Канада).

SIAL Canada – це ексклюзивний доступ до оптових торговців, супермаркетів регіону Північної Америки; центр тенденцій споживчого попиту і інноваційна продукція харчової промисловості, місце для зустрічі професіоналів в області виробництва продуктів і напоїв, офіційні і ділові переговори, що відображають важливість і складність всесвітнього ринку продовольства, збір інформації, необхідної для стратегічного планування будь-якої компанії; цілий ряд презентацій, спеціалізованих конференцій та круглих столів, в яких беруть участь провідні гравці міжнародного і європейського ринку харчової продукції.

У минулому році у роботі виставки взяло участь 170 експонентів з 35 країн світу на площі в 17000 кв. м.  Виставку відвідало більше 12500 чоловік з 41 країни світу. Участь у даній виставці відкриває реальні можливості українським виробникам налагодити нові партнерські торгівельні стосунки, розширити ринки збуту продукції у країни Американського континенту, Європейського Союзу, Азії та  Близького Сходу.

Ділова програма для учасників  передбачає проведення чисельних ділових зустрічей в комерційних та офіційних закладах м. Торонто, в тому числі і  Торговій  палаті Канади, відвідання канадських підприємств, організацію двосторонніх переговорів в форматі В2В та інше.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у роботі колективного стенду України  та укласти угоду на оренду виставкової площі (4.5 кв. м. 6.0 кв. м. або 9.0 кв. м.). Умови участі на колективному стенді для учасників  буде надано додатково після заповнення Анкети (додається).

ТПП України пропонує для всіх бажаючих додаткові послуги щодо організації програми перельоту та перебування під час проведення виставки по спеціальним груповим тарифам.

Анкета

 

За додатковою інформацією просимо звертатися  в ТПП України за телефонами:

+(38) 044 2791750; моб. +38 063 817 43 30; +38(044)272 32 86; 067 2329220.

Контактна особа:  Малахівська Станіслава Едуардівна.