Запрошуємо 22 жовтня 2019 року взяти участь в семінарі «Система менеджменту безпечності харчових продуктів HACCP».
Запрошений експерт: Олексієнко Наталія Миколаївна-провідний аудитор HACCP, ISO 22000, 9001, FSSC 22000, технічний експерт з питань безпеки харчових продуктів.
Цільова група семінару: керівники підприємств харчової галузі, фахівці відділу якості та безпечності харчових продуктів та відділу технічного контролю, зав. виробництвом, начальники лабораторій, керівники групи HACCP, технологи.
Учасники семінару дізнаються та отримають практичні поради щодо:
– Системи HACCP та її застосування на всіх етапах виробництва та реалізації продукції.
Етапи розробки та відмінності систем НАССР залежно від сфери діяльності підприємства;
– вимоги щодо належного планування території, виробничих, допоміжних, побутових приміщень, технологічного обладнання та комунікацій;
– забезпечення якості питної води; вимоги до чистота поверхонь, обладнання;
– вимоги до здоров’я та гігієни персоналу;
– контроль за виробничими процесами, виконання санітарно-профілактичних заходів та ін.;
– проведення аналізу ризиків та правильного виявлення критичних точок в роботі підприємства;
– опис кінцевого продукту, побудови блок-схеми технологічного процесу;
– розробку та впровадження плану HACCP та реалізації кроків системи HACCP;
– техніки проходження аудитів, аудиторських перевірок і так далі.
Програма семінару за посиланням: http://bit.ly/2o7v7zp
По закінченні семінару учасники отримають сертифікати.
Вартість участі у семінарі становить 720 грн. з ПДВ. (обід та кава-брейки включені у вартість).
Дата: 22 жовтня 2019 р. (вівторок)
Тривалість семінару: 09.30-17.30. Реєстрація з 09.00.
Місце проведення: конференц-зал Волинської ТПП (м. Луцьк, вул. Яровиця, 18)
У разі зацікавленості, прохання повідомити про свою участь до 17.10.2019р.
За детальною інформацією звертайтесь у Волинську ТПП за тел. 050 9515203, 0663872227.
Зареєструватися