27 квітня 2018р., відбувся семінар «Актуальні питання поводження із промисловими, комунальними і сільськогосподарськими стічними водами. Впровадження ресурсозаощаджуючих технологій очищення стічних вод, виробництва добрив і повторного використання водних ресурсів».

Спікер: Зудіков Олександр Борисович,  практикуючий експерт Зеленої палати Дніпропетровської ТПП.

Під час семінару розглянули імплементацію європейських норм поводження зі стічними водами, а саме Наказ №316 МІНІСТЕРСТВА РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ від 01.12.2017 «Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення та Порядку визначення розміру плати, що справляється за понаднормативні скиди стічних вод до систем централізованого водовідведення».

Учасники мали можливість ознайомитися з використання кавітаційної технології в комплексних рішеннях з очищення стічних вод, а також з виробництвом добрив із використанням кавітаційної технології.

Захід проводився за сприяння Програми сприяння зеленій модернізації економіки, що реалізується Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ, Німеччина).