Запрошуємо власників ресторанного бізнесу та членів команди, які займають керівні посади на семінар: перевірки ресторанів, кафе, кав’ярень. Які вони бувають? Як підготуватися? Як їх зустрічати?
Обізнані, отже попереджені! Що важливо, знаєте як діяти, коли у ваш заклад завітали інспектори із перевіркою.
У програмі семінару:
Тактика поведінки СПД при проведенні перевірки контролюючми органами. – Денис Деркач – адвокат, голова Дисциплінарної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури (КДКА) Волинської області, член громадської ради при ДПС України у Волинській області
Документи, які мають бути на робочому місці при перевірках – Ольга Іванків – засновниця Центру бухгалтерії та фінансів.
Власний досвід прийняття перевірок. Як це було? Як бути вам. – консалтингова компанія у сфері HoReCa SWOT Consulting.
Обов’язкове запровадження ХАССП у закладах громадського харчування. Прийом перевірок по ХАССП – Генсіровська Юлія – консультант з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів!
Дата проведення: 21 жовтня
Час проведення: 9:00 – 13:30
Місце проведення: конференц-зал Волинської ТПП
Вартість участі: для 1 учасника – 420 грн. При умові участі 2-х учасників – 756 грн
Час проведення: 9:00 – 13:30
Місце проведення: конференц-зал Волинської ТПП
Вартість участі: для 1 учасника – 420 грн. При умові участі 2-х учасників – 756 грн
Реєстрація https://forms.gle/ePZJR7gvcy3MuoSv6
Деталі за телефоном 050 66 65 008