В перiод 6-7 жовтня 2016 року в рамках вiзиту в Україну делегацiя представникiв дiлових кiл Республiки Сербiя у Торгово-промисловiй палатi України (вул. Велика Жиmомирсъка, буд.33, конференц-зала, 4-й поверх) спiльно з Українською Спiлкою Пiдприємцiв i промисловості (УСПП) за сприяння Посольства України в Республiцi Сербiя буде проведено українсько-сербський бiзнес-форум за участю українських i сербських пiдприємцiв та бізнесменів. Сербську делегацiю очолює президент Торгово- промислової палати Сербiї Марко Чадеж.

У складi сербської делегацiї (додаються) представники компанiй, зaiнтepecoвaнi встановити зв’язки з українськими представниками таких галузей: сiльське господарство, харчова промисловiсть, АПК (обладнання для АПК), caнтexнiкa (обладнання для ванних кімнат), електроенергетика, автоперевезення вантажів, iнформацiйнi технологiї, металургiя, комунальна техніка, послуги з ремонтy мoтopiв та iншого обладнання, телекомунiкацiї, виробництво взуття тощо.

Бiзнес-форум відбудеться 6 жовтня п.р.в ТПП України.

Початок заходу – о 14.00 год., реєстрація з 13.30 год.,

Робоча мова форуму – росiйська, англiйська, участь безкоштовна.

В разі зацiкавленостi просимо до 3 жовтня п.р. пiдтвердити Вашу участь, надiславши до Департаменту мiжнародного спiвробiтництва (bеа-iеr@uссi.оrg.uа), факс: (044) 279-4456, заповнену анкету учасника, що додається (бажано росiйською та англiйською мовами). 3а додатковою iнформацiєю звертайтесь до Департаментy мiжнародного спiвробiтництва ТПП України за телефонами.: (044) 279-44 56, 279-64-06.

Додаток:

Анкета учасника/Список сербської делегації