Енергоефективне підприємство (ER-WIN®)
Цілі і результати: Формування компетенцій для здійснення комплексних змін в сфері енергоефективності на власному підприємстві, зокрема:
  • Розвиток сучасного інноваційного мислення;
  • Оволодіння німецьким досвідом впровадження енергоефективних систем;
  • Стимулювання комплексного підходу при вирішенні завдань;
  • Об`єднання комерційних і технічних експертиз при розробці проектів;
  • Мотивація до змін в області енергоефективності, трансферт.
Цільова група: фахівці промислових підприємств, викладачі технічних вузів і працівники організацій, що працюють в сфері енергоефективності.
Опис: Тренінг проходить в форматі ділової гри, спеціально розробленої для навчання комерційних і технічних фахівців німецьких та європейських промислових підприємств. У Німеччині в ньому брали участь сотні відомих компаній, в т.ч. Фольксваген, Даймлер і інші.
Захід проводиться за сприяння Програми з екологічної модернізації української економіки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку (BMZ, Німеччина).
Інститут Фраунгофера – найбільше науково-дослідне товариство в Німеччині з бюджетом близько 2 млрд. євро, відоме  у всьому світі своїми практичними розробками в області автоматизації виробництва,  робототехніки, енергетики інформатики та ін.
Місце, час:  30 вересня – 1 жовтня  2016 року з 10.00 до 17.00,  приміщення Волинської ТПП (вул. Яровиця, 18, м. Луцьк)
Мова навчання: російська.
Внесок: 95% всіх витрат оплачено німецькою стороною! Остаточний внесок – 600  гривень  (в т.ч. ПДВ). Для членів Волинської ТПП – 480 гривень (в т.ч. ПДВ).  Кількість місць обмежена!
Інформація та реєстрація за тел. 0332 245791, 770532, 0504382201.