7 жовтня 2016року на засіданні правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців  було підписано Угоду про співпрацю між  Волинським обласним об’єднанням організацій роботодавців та Волинською торгово-промисловою палатою.

У  заході взяли  керівники провідних підприємств області та члени правління Об’єднання. Документ про співпрацю підписали: Володимир Цибульський – голова правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців та президент Волинської торгово-промислової палати Олександр Смолич.

Угодою зазначено, що сторони в рамках своєї компетенції сприятимуть  суб’єктам господарювання – членам Об’єднання і Палати у розвитку торгово-економічних, науково-технічних та інших ділових зв’язків, виробничої кооперації, прикордонного співробітництва, налагодженню зв’язків з регіонами та Торгово-промисловою палатою України, залучаючи до  співробітництва представників малого і середнього бізнесу.

Підписуючи Угоду Володимир Цибульський відмітив, що Волинська торгово-промислова палата є постійним та надійним партнером  Об’єднання організацій роботодавців у діловій співпраці.

Для забезпечення виконання Угоди керівництво обох організацій зобов’язалося підтримувати постійні робочі контакти та проводити періодичні зустрічі, консультації для бізнесу щодо спільних проектів з питань розвитку підприємництва.

Члени правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців підтримали підписання даної Угоди.

ugoda04

ugoda02