Волинська торгово-промислова запрошує відвідати  з 9 по 11 грудня 2016 року передноворічний Краків місто цікавих легенд, чудових пейзажів та величних пам’яток архітектури.Вавельський замок і готичний собор Вавель збудований у стилі ренесанс на початку XVI століття королем Сигізмундом , Ринкова площа, Ратушна вежа та багато інших пам’яток архітектури вразять Вас своєю величністю та красою.В програму туру  включено відвідання  одного з найгарніших і найвідоміших замків Польщі  – Ланцутський замок де буде виключна можливість полюбуватись красою однією із самих розкішних аристократичних резиденцій іменитих шляхетних династій – Потоцьких, Пілецьких, Стадницьких та Любомирських. В один із днів пропонуємо екскурсію в соляну шахту – одну з найстаріших шахт в Європі, початок розробки якої відноситься до XIII століття.

Вартість туру складає 2232 грн.(в т.ч.ПДВ) в яку включено: трансфер Луцьк-Краків- Велічка- Краків – Луцьк, оргвитрати Волинської ТПП. Проживання в готелі в розмірі 25ЕUR за добу та вартість екскурсій оплачується самостійно.

УВАГА!!! Для поїздки наявність шенгенської візи обовязкова!

                     

ПРОГРАМА  ПОЇЗДКИ

День 1. Виїзд о 6.00 від готелю Україна

Перетин кордону.

Відвідання Ланцутського замку (7 EUR)

Переїзд до м.Велічка. Посення в готелі (25 EUR)

День 2. Сніданок.

Відвідання соляних копалень (16EUR). Виселення з готелю.

Переїзд до Кракова. Прогулянка історичним центром Кракова: Вавельський замок і готичний собор Вавель; Ринкова площа, Ратушна вежа та багато інших пам’яток архітектури що вразять Вас своєю величністю та красою.

Поселення в готелі м. Краків.

День 3. Сніданок.

Вільний час. Прогулянка по Кракову з відвіданням торгівельних закладів, сувенірних крамничок.

 14.00 Від’їзд до Луцька.

 

Контакти:

(0332) 77-05-32

(050) 951 52 03

(066) 387 22 27