Делегація Волинської області разом з представниками Волинської торгово-промислової палати у рамках співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) відвідали Німеччину (Регіон Південний Верхній Рейн) з 20 по 24 листопада 2016 року.

Ми мали нагоду наглядно вивчити процес збору та переробки сміття на сміттєспалювальному заводі TREA (Трея Брайсгау), поспілкуватися з експертами ТПП Південний Верхній Рейн, а також відвідати BKF біогазу та компостування Freiburg GmbH & Co KG (Reterra Freiburg GmbH), вітропарк.

Побували на презентації та оглянули станцію вимірювальної техніки повітря.

Переймали досвід екологічного управління ферми «EnergieWerk» Drubba та побували у заповіднику Шварцвальду (Tourismus GmbH / Тітізее).

У найбільшому інституті інновацій Німеччини ISE «Фраунгофер» делегація вивчала застосування фотоелектричних елементів та систем, сонячних і теплових установок, електричні транспортні засоби та побувала на заправній станції автомобілів воднем.

Відвідування кооперативу по сонячної енергії Solarpark Vogtsburg EC (фотоелектричні системи, Vogtsburg) залишили по собі неймовірні враження.

Уся поїздка була пронизана високою організованістю та професіоналізмом, насичена на позитивно-вражаючі емоції.

Волинська_ТПП висловлює особливу вдячність Німецькому товариству GIZ, в особі Hansjoerg Dietshe, ТПП Південний Верхній Рейн (Werner Reif, Andre Olveira) та професіоналам, які долучилися до поїздки.