9 квітня 2017 року буде проведено виїзне засідання Еміратсько-Української Ділової Ради на базі ВЕЗ Джебель Алі Фрі Зон (Jafza), Дубай, ОАЕ.

Метою проведення заходу є ініціація практичних контактів з міжнародними іноземними компаніями, які успішно працюють у найбільшій у світі ВЕЗ Jafza і ведуть постійну операційну діяльність як на території ОАЕ, так і в інших країнах Перської затоки і всього світу в цілому.

Запрошуємо на засідання Еміратсько-Української Ділової Ради ті вітчизняні компанії, у яких є нагальні питання та проблеми діяльності в арабському регіоні або які ще не визначилися і готові поки далі вивчати арабський ринок.

Програма заходу передбачає:

  1. Тур по Jafza, найбільшої у світі ВЕЗ, – ознайомлення з офісами, складськими приміщеннями, виробництвами, що працюють на території ВЕЗ. Також виступить керівництво ВЕЗ Jafza, яке розповість про переваги і комфортність діяльності компаній у цій безподатковій юрисдикції.
  2. Відвідування порту Джебель Алі й аеропорту World Central, де учасники ознайомляться зі зручною і доступною логістичною структурою.
  3. Ознайомлення з роботою Дубайської митниці, де оформлення вантажу проходить достатньо швидко і без важких митних процедур.
  4. Знайомство з роботою Українського інкубатору (Бізнес Центра) UCCI в ОАЕ, який працює на базі ВЕЗ Jafza, в якому учасники ознайомляться з повним комплексом його послуг на практиці. Також виступить керівництво Бізнес Центру, надасть практичні й корисні поради щодо ведення бізнесу з арабськими партнерами.
  5. B2B спілкування з представниками арабських компаній, які ведуть операційну діяльність у ВЕЗ Jafza і успішно працюють на території ОАЕ.
  6. B2B спілкування з представниками міжнародних компаній, які зареєстровані у ВЕЗ Jafza і успішно працюють як на території ОАЕ, так і в інших країнах Перської затоки і всього світу в цілому. А це перспективні партнери, які можуть стати потенційними клієнтами вітчизняних підприємств.

Сподіваємося, що зустріч стане мережевою подією для вітчизняних компаній усіх галузей з метою визначення і виділення окремих галузевих напрямків для майбутніх заходів.

Наголошуємо, що керівництво ВЕЗ Jafza також розсилає запрошення всім компаніям, які зареєстровані в Jafza (а їх понад 9000).

Вартість участі одного представника – 1300 $ (оформлення візи, переліт, проживання в готелі 4 зірки, трансфери та ін.). Оплата можлива в гривнях, без урахування ПДВ.

Термін перебування – 3 дні, базовий день – 9 квітня 2017 р.

Програма заходу передбачає: тур по Jafza, яка включає в себе ВЕЗ Jafza, порт Джебель Алі, аеропорт World Central, Дубайська митниця; знайомство з роботою Українського інкубатору (Бізнес Центра) UCCI в ОАЕ, який працює на базі ВЕЗ Jafza.

У пленарній частині передбачається виступи керівників ВЕЗ Jafza як приймаючої сторони і Українського Інкубатора (Бізнес Центру) UCCI в ОАЕ.

Далі відбудеться B2B спілкування, де українські учасники зможуть гідно представити свої інтереси міжнародним компаніям, які працюють у ВЕЗ Jafza, Дубай.

Дедлайн 21 березня поточного року.