23 травня 2017 року в рамках візиту в Україну представницької делегації бізнесменів Нігерії у Торгово-промисловій палаті України (вул. Велика Житомирська,   33, конференц-зал, 4-ий поверх) відбудеться Українсько-Нігерійський бізнес-форум.

Цей захід – унікальна можливість встановити контакти з представниками перспективного африканського ринку.

За отриманою в процесі підготовки форуму інформацією сфера інтересів нігерійських партнерів сконцентрована в таких сферах: аграрний сектор (імпорт зернових культур, продуктів харчування, кормів для тварин, запчастин для сільськогосподарської техніки), будівельна галузь (імпорт будівельних матеріалів), обладнання та запчастини для транспортної авіації, імпорт косметологічної та парфумерної продукції, залучення інвестицій, співробітництво в галузі освіти, тощо.

Початок заходу – о 10:00, реєстрація – з 9:30. Вартість участі у форумі – 360 грн. (включаючи ПДВ).

Про прийняте Вами рішення щодо участі просимо повідомити у термін до 22 травня ц. р. Дирекції міжнародного співробітництва (mem-ier@ucci.org.ua, dmn-ird@ucci.org.ua).

Бажаючі брати участь у форумі повинні надіслати заповнену анкету учасника за формою, що додається (бажано українською і англійською мовами) https://goo.gl/7FB41g

За додатковою інформацією звертатися за телефонами.: (044) 494-03-99, (044)278-18-15